AltomLondon.no

Nordens største- og mest innholdsrike LondonGuide


ØkonomiGuiden.no  - din hjelp til god økonomi!


Kategorier

Bryllup i London

Film/ Musikk/ Teater

Finn frem i London

Fly og Transport

Fotball i London

Første gang i London ?

Hotell i London

Kirker i London

London med barn

London for funksjonshemmede

London Parks

Markeder i London

Museer og Gallerier

Opplevelser og Fornøyelse

Puber i London

Restauranter

Severdigheter

Shopping

Sport

Studere / Jobbe

Til Potter's Verden

17. Mai i London

London Informasjon

All in London

Aviser / Nyhetskanaler

Fakta om London

Hva skjer i London ?

LondonGuider

LondonPass

Reiseinformasjon

Reiseplanlegger

Reiseråd fra UD

Ringe til/i/fra London

Sikkerhetsregler

Time Out London

Valutakalculator

Været i London

Web Cam i London

 - EarthCam  *  London

Ferietilbud

Feriepenger

Finansiering

Fotballreiser

Flybilletter

Gruppereise til London

Sportsreiser

Storbyferie

Flyplass Informasjon

Gardermoen

Heathrow/London

Torp

Bagasje på flyreiser

Fly Forsinkelser

Kontakt

Annonsere

Kontakt oss

Om oss


Last ned en

GRATIS

LondonGuide 


 

London Transport

 

     

 

 

 

 

 

 

Velg her!

 Busser

Buss i London

 

Bruk av buss er en rask, enkel og effektiv måte for å kunne ta seg frem i London, og i tillegg for man muligheten til å se seg om litt ekstra. Dersom man vil reise litt rundt i London med buss eller undergrunn så anbefales det å kjøpe et "Travelcard". Dette kan man benytte ubegrenset både på busser og undergrunn. Travelcards kan kjøpes for perioder av syv dager eller 

Rutetider- og priser

lenger, men for å få kjøpt et slik må man huske å ha med et passfoto som skal festes på kortet.

London Visitor Travelcards er et reisekort for turister som bl.a. selges utenfor Storbritannia. (Kontakt ditt reisebyrå/reiseselskap for info.). Dersom man kjøper et Travelcard utenfor Storbritania behøver man ikke bildekort, og man får i tillegg (gratis) et rabatthefte med adgang til noen attraksjoner i London. Velger man å kjøpe Travelcard i London så får man kun kjøpt dagskort eller et kort med 7-dagers varighet, og man må da ha med foto.

 

I Norge koster et travelcard: (ca.priser som kan forandres).

Travelcard med 3-dagers varighet innen sone 1 - 2 ca. kr. 200.-/voksen og barn (tom. 15 år) ca. kr. 85.-. Ønsker man å kjøpe et kort som omfatter alle soner (1-6) så koster dette 250.-/120.-. - for 4-dagers variet (soner som ovenfor) kr. 235.- / 100.- og alle soner kr. 350.- / 140.- - for 7-dagers varighet (soner som ovenfor) kr. 280.-/ 120.- og alle soner kr. 520.- / 220.-. Travelcard gjelder for Tube - Buss og Lokaltogene. Man bør være oppmerksom på at et travelcard som dekker sone 1 og 2 som regel er nok i og med at de fleste attraksjoner ligger i sentral London. OBS! Heathrow Tube ligger i sone 6. Skal man kjøpe en enkeltbillett som dekker reisen til eller fra Heathrow så koster denne ca. kr. 50.- for voksne og kr. 20.- for en barnebillett.

 

London Transport har innført en tjeneste med nattbusser. Disse er merket med en "N" på buss skiltet. Nattbussene går i det tidsrommet når undergrunn ikke har ruter dvs. fra 2330 til 0600. Det er i denne sammenheng viktig å merke seg at nattbuss-rutene varierer tidsmessig med hensyn til avganger / ankomster, og stedsmessig i forhold til hva som er vanlig på dagtid. Ytterligere informasjon om tilbudet kan man få på telefon 020 7222 1234 eller 

Klikk her 

Transport for London - Busser

 

 Grønne busser i London er de

 bussene som har ruter som går

 til byens utkanter og byens

 mange forsteder.                

 

 

Grønne Busser i London

 

 


 

 

En billig reisemåte i London

 

London Transport har fra 02.01.07 vedtatt å øke billett prisen for å reise med buss, lokaltog, tuben (undergrunn) og alle øvrige kollektive transportmidler i London. Prisen går opp til £ 4.-, eller nesten 50 kroner. Hensikten med denne takstøkningen er å få flest mulig til å  benytte elektroniske kort (billett). Med det nye elektroniske reisekortet Oystercard kan man likevel reise med de ovennevnte transportmidlene til en meget rimelig pris. 

OysterCard kan eksempelvis sammenlignes med det som er kjent i Norge som månedskort etc. OysterCard kan "fylles" med ønsket beløp i utplasserte automater på samme måte som man "fyller" et mobiltelefonkort.

Slike påfyllingsautomater finnes på alle tube-(undergrunn) stasjoner, og de fleste bussstasjoner. Ytterligere- og detaljert informasjon finnes på hjemmesidene til LondonTransport. Les mer her!.Ferge

Ferger / UK Travel

 

Når man er i London så har man muligheten til å ta ferge over den engelske kanal eller irskesjøen. London ligger bare noen få timers reise fra havner som Dover og Folkestone. Raskeste ferge fra Europa er fra Calais til Dover. Her er det en reisetid på kun 80 minutter. Flere sentrale London hotell samt National Car Parks (NCP) tilbyr bilparkering mens man er på fergetur. Dersom man ikke benytter bil for å komme til London, finnes det mange muligheter med ferge i tillegg til tog. Det er hyppige avganger til London’s Victoria Station fra Dover, Folkestone og Ramsgate. Nedenfor er det satt opp linker til noen fergeselskap hvor man kan finne alt av aktuell informasjon.

 

 


Airtransport

London Airports Transport, og Flyplasser

 

London Airports Transport

Heathrow airport er London's hovedflyplass. På Heathrow er det fire terminaler, og det er derfor meget viktig at man holder seg orientert om hvilken av disse man ankommer eller skal reise fra. Gatwick airport er en mindre flyplass enn Heathrow, og den er bedre organisert. Her er det to terminaler som begge er tilknyttet et monorail service-system.

Skal man reise fra en av London's flyplasser så opererer National Express til og fra Heathrow, Gatwick, Stansted og Luton airports. For nærmere informasjon kan man ringe 0870 580 8080 eller på hjemmesiden.

 

 

Heathrow Express (Her finner du bl.a. både rutetider og priser)

Heathrow Express er den raskeste og beste måten å reise mellom Heathrow Airport og London Paddington. Reisetiden er non-stop med en timetabell/reisetid på kun 15 minutter. Reisetiden fra Terminal 4 er 23 minutter. For ytterligere informasjon kan man benytte telefon: 0845 600 1515 og på hjemmesiden.

 

Buss og annen transport

Buss som går fra alle terminalene: en rute til øvre del av Hyde Park til bla Bayswater og Lancaster Gate, og en rute til nedre del, til bla Earls Court og Gloucester Road. Denne er en del £ billigere men turen tar ca. en time.

 

Med Piccadilly Line (undergrunn) sparer man ca. £ 10.- sett i forhold til Heathrow Express. Bruker ca 1 time, som kan være greit hvis man har god tid og skal til Earls Court eller Gloucester Road.

 

Taxi bruker ca. tre kvarter, men er et forholdsmessig dyrt alternativ. Kan være greit å benytte hvis flere reiser sammen, og for dem som ikke er kjent i London.

 

SKYshuttle

Being the only airport bus shuttle company based in the terminals at Heathrow Airport, we take the hassle out of your journey to your London Hotel destination.

       Les mer her!

 

 

    

Heathrow Express

National Express


 

Gatwick Express (Her finner du bl.a. både rutetider og priser)

Gatwick Express tilbye er såkalt "high-speed" reise mellom Central London og Gatwick Airport. Reisetiden er kun 30 minutter fra London Victoria til Gatwick (35 minutter på søndager). Det er ingen raskere transportvei mellom London sentrum og flyplassen. Mer informasjon på telefon: 0845 850 1530 og på hjemmesiden.

 

Buss og annen transport

Buss, National Express, som går til Victoria er noen få pund billigere men den bruker nesten en og en halv time.

 

Taxi - ca 50 minutter men er et forholdsmessig dyrt alternativ. Kan være greit å benytte hvis flere reiser sammen, og for dem som ikke er kjent i London.


 

Stansted Express  (Her finner du bl.a. både rutetider og priser)

Hvis man reiser fra Stansted airport til London, så er Stansted Express den raskeste måten å komme frem på. Her er det togavganger hvert 15 og 30 minutt. Reisetiden er ca. 45 minutter.

Mer informasjon kan man få på telefon: 0845 850 0150 eller på hjemmesiden. Dette toget går fra flyplassen til Liverpool Street Station, og stopper først på Tottenham Hale. Her er det avstigning for dem som skal til Arsenal eller Kings Cross. Fra Liverpool Street Station kan dra videre med Central Line, Circle Line, Metropolitan Line eller Hammersmith & City Line.

 

Buss og annen transport

Air Bus går til Victoria. Den er noen pund billigere men reisetiden er en time og tre kvarter.

 

Med Taxi er reisetiden ca. en time - minst 1 time men er et forholdsmessig dyrt alternativ. Kan være greit å benytte hvis flere reiser sammen, og for dem som ikke er kjent i London.

 

Stansted Terminalen


 

Luton Airport

Hvis man ankommer London Luton Airport, så er beste reisevei til central London ved å benytte Thames-link jernbane som går i regulær trafikk til stasjonene King’s Cross, Farringdon, London Bridge og Blackfriars i central London. 


Billig bussreise mellom Luten Airport, Stansted Airport og til/fra London Sentrum.

EasyBus tilbyr "a high frequency" og lavkost express buss service ( med Mercedes Sprinter minibusser) mellom Central London (Baker Street / Gloucester Place) og Luton Airport. 

Fra 27. Mai 07 i samarbeid med Greenline vil denne forbindelsen utvides til også å gjelde London Victoria. Fra 7. Juni 07 vi dette tilbudet også være mellom Central London og Stansted Airport. Billetten kan du få fra £ 2.- Av bagasje kan hver passasjer ha med en koffert (max 20 kg) og vanlig håndbagasje (5 kg.) Billetter kan forhåndskjøpes på hjemmesiden til EasyBus, på holdeplassen eller direkte hos sjåføren dersom ledig sete.


Flyplasser i London

Flyplasser i London

 

 

 

 

London City Airport ligger ca. 10 km øst for London City og 5 km fra byens andre finanssentrum Canary Wharf. Det er byens nyeste lufthavn og ble åpnet i 1987. Ruter herfra er hovedsakelig med mindre fly beregnet på forretningsreisende.  SAS Braathens har rute fra Oslo til London City Airport.

 

Flyplassenes beliggenhet

 


 

Flyselskap

Flyselskap - til/fra London

 

Flyselskapet British Airways (BA), som er Storbritanias største flyselskap med ruter til over fem hundre destinasjoner i hele verden, har følgende direkteruter mellom London og Norge.

 

British Airways flyr fra:

Gardermoen (Oslo) - Heathrow (London)

Flesland (Bergen) - Heathrow (London). Selskapets hjemmesider har alt om booking, rutetider og annen aktuell informasjon.

 

Hva kan du ha med av bagasje ?

Reise bagasje: 23 kilo / 30 kilo i ClubWorld / 40 kilo på First Class Travel

Håndbagasje: 2 kolli med samlet vekt på 12 kilo / 18 kilo på andre Travel Class

For overvekt er avgiften kr. 50.- per kilo

Barnevogn er fri

Golfbag inkluderes i fribagasjen på 30 kilo

Ryanair som er Europas ubestridte lavpris-selskap, og som fra en enkel start har vokst til det nest største internasjonale flyselskap i Storbritannia, har følgende direkteruter mellom Norge og London.

 

RyanAir flyr fra:   

Torp (Sandefjord) - Stansted (London)

Haugesund flyplass - Stansted (London)

Selskapets hjemmesider har alt om booking, rutetider og annen aktuell informasjon.

 

Hva kan du ha med av bagasje ?

Reise bagasje: 15 kilo

Håndbagasje: 1 kolli á 10 kilo

For overvekt er avgiften € 7.- per kilo

Barnevogn er fri

Golfbag: € 25 Euro per bag

OBS: Sjekk alltid selskapets hjemmesider, for nye (tullete)

avgifter blir ofte pålagt de reisende.

 

 

Norwegian Air Shuttle ASA som er norges såkalte "lavpris-selskap" ble etablert i '93, har følgende direkteruter mellom Norge/London.

 

 

Norwegian flyr fra:    

Flesland (Bergen) - Stansted (London)

Gardermoen (Oslo) - Stansted (London)

Værnes (Trondheim) - Stansted (London)

Ny rute! 28. oktober 07 starter Norwegian en ny direkterute mellom Oslo og London-Gatwick.

Selskapets hjemmesider har alt om booking, rutetider og annen aktuell informasjon.

 

Hva kan du ha med av bagasje ?

Reise bagasje: 20 kilo

Håndbagasje: 1 kolli á 8 kilo / Størrelse må

være innenfor selskapets angitte mål

For overvekt er avgiften kr. 40.- per kilo

Barnevogn inkluderes i barnets fribagasje

Golfbag: 150 kroner per bag.

Scandinavian Airlines System, er etter fusjon med Braathens, Scandinavias største flyselskap. SAS har følgende direkteruter mellom Norge og London.

 

SAS Braathens flyr fra:

Gardermoen (Oslo) - Heathrow (London)

Sola (Stavanger) - Heathrow (London)

Selskapets hjemmesider har alt om booking, rutetider og annen aktuell informasjon.

OBS: Ved avreise fra London med SAS Braathens kan man hvis ønskelig sjekke inn, og levere bagasjen på Paddington Station. Merk - senest 2 timer før flyavgang.

Hva kan du ha med av bagasje ?

Reise bagasje: 20 kilo / Businessclass 30 kilo.

Håndbagasje: 1 kolli á 8 kilo / Størrelse må

For overvekt er avgiften kr. 40.- per kilo

Barnevogn inkluderes i håndbagasjen

Golfbag innkluderes i fribagasjen eller man

 

 

 

Forsinkede / kanselerte avganger og ankomster - Norske flyplasser

 

Nye sikkerhetsregler for flybagasje fra 6.november 2006

 

Her kan du finne de beste-og verste flysetene før du bestiller billett.


Tog

Jernbane / Undergrunn

 

British Rail

Doklands Light Railway

Transport for London

Undergrond  *  Rail

(Kanaltog)

One Railway

 

 

 

London Underground

London undergrunn er antagelig den mest effektive transport for byens besøkende. Den går fra 05.30 om morgenen og frem til midnatt fra mandag - lørdag. I helgene går den fra 07.00 - 23.00. Det er 6 soner som gjelder for dette systemet - Sone 1 er central London og øker (eks. 2,3,4,5,6) des lenger ut man er sett i forhold til sentrum. Billettprisen øker etter hvor mange soner man skal reise ut fra sentrum.

 

Man kan kjøpe billetter enten fra billett-automater eller fra et betjent billetthus. Visitor Travelcard - Det er viktig å huske at man må ha billetten tilgjengelig til man har passert utgangen ved den stasjon man skal til. Å reise med undergrunn kan være en meget stressende opplevelse hvis man er så uheldig å komme i de travleste periodene. Det anbefales derfor at man unngår hverdagenes rush-tider. Travleste periode er om morgenen mellom klokken 0800 og 0930 og mellom 1600 og 1830.

 

Nyhet: Fra april 06 kan barn under 11 år som er i følge med en voksen person reise gratis med "Tuben" i tidsrommet fra 0930 alle ukedager (hele dagen) og i helgene. En slik gratis transport for barn er en del av en plan for å kunne gi de lavere aldersgrupper en god tilgang til alle av byens aktiviteter- og severdigheter.

 

 

 

Noen Stasjoner

 

 

 

London Train

For mange som besøker London er ønsket om å "komme videre" på korte og lengre utflukter. Fra London er dette ikke noe problem i og med at byen er et knutepunkt i europeisk sammenheng, og fra byens største jernbanestasjoner som Liverpool Street og Waterloo kan man enkelt finne transport

til flere av de største byene i Europa, samt til de fleste andre byer i Storbritania. Storbritania har totalt i overkant av 2' jernbanestasjoner hvorav London har 7 såkale hovedstasjoner (Charing Cross - Euston - King's Cross - Liverpool Street - Victoria - Waterloo -Paddington). En togreise fra London er både komfortabel- og forholdsvis rimelig, men det er visse "engelske særegne regler" man bør være oppmerksom på, som eksempelvis at dersom togvognen har en Gul strek over vinduet så betyr dette at det er en vogn for 1. 

klasse, og (obs) det er ikke tillatt å sitte her for andre enn dem med tilsvarende billett selv om vognen ikke er fyllt opp. Billettene her koster en del mer enn en standardbillett.  Man må også være klar over  at alle stopp er av meget kort varighet så man må alltid være rask til å foreta på og avstigning. Det er også viktig at man finner riktig togvogn for sin reise for det hender at noen vogner er spesifisert for andre reisemål (enn dit man selv skal), og derved kan bli frakoplet. Billetter fåes kjøpt på alle jernbanestasjoner, men husk bare at enkelte kan være stengt på søn- og helligdager

For den som ønsker å benytte londonferien til en ekstra utflukt, eller for den som skal reise videre fra London, til andre områder i eller utenfor Storbritania har vi nedenfor satt opp noen eksempler på reisemål som kanskje kan være til hjelp. (De fleste av disse er satt opp med link slik at det er mulig å innhente litt informasjon om den aktuelle destinasjonen på forhånd).

Bath

Brighton

Cambridge 

Leeds


Brüssel

Lille

ca. 1 t. fra Victoria

ca. 1 t. fra King's Cross

ca. 1.5 t. fra Waterloo stasjon

ca. 2.5 t. fra King's Cross


ca. 2.5 t. fra Waterloo

ca. 2.0 t. fra Waterloo

Liverpool

Manchester

Oxford

Norwich


Paris

EuroDisney

ca. 2.5 t. fra Euston

ca. 2.5 t. fra Euston

ca. 1 t. fra King's Cross

ca. 1 t. fra Liverpool Street


ca. 2.5 t. fra Waterloo

ca. 3.0 t. fra Waterloo


Walking

London by Walking

 

Det å "bruke bena" er antagelig den beste måten å oppleve London, (hvis man har nok energi). Selv om London er en veldig stor by blir man egentlig overrasket over hvor nær hverandre mange av byens kjente "landemerker" ligger.

Guidede "fotturer" i London er populære, og en enestående måte for å bli kjent i byen. Nedenfor er noen linker til virksomheter som tilbyr guidede turer.

 


Taxi

Taxi i London

 

Transport i London - Taxi

London's sorte taxis er "et verdenkjent landemerke" for byen. Disse finner man overalt, de kan stoppes overalt, og de finnes på spesielle holdeplasser. Et alternativ til en sort London taxi er de såkalte minicabs, som har større plass

 

enn  "de sorte". Minicabs har ikke taxtameter med beregner pris ut fra antall kjørte miles. Det anbefales å  få bekreftet av sjåføren av minicabs prisen på turen før man benytter slike. Husk, at selv om engelske sjåfører ikke er av de verste, så er det likevel lett å bli lurt.

 

Når du er i London så kommer du en eller annen gang ganske sikker til å benytte deg av taxi. Da er det viktig å huske følgende: Du MÅ alltid bruke en registrert "Cab". IKKE benytt deg av pirat taxi uansett hvor billig disse kan være. Bruker du pirat-taxi så garanterer vi at du gjør en dyrkjøpt erfaring som du aldri vil gjenta. 

Alle registrerte Cabs i London er sorte (de aller fleste) og de har lys på taket. Husk at du alltid må kontakte sjåføren gjennom vinduet før du setter deg inn.

Det er også en "spesiell" teknikk når du skal kjøre med taxi - Black Cabs - (Obs. det er ikke alle som har den sorte fargen lenger). Disse praies ved å vinke, du skal fortelle sjåføren hvor du skal før du setter deg inn i bilen og du skal betale sjåføren etter at du har gått ut av denne. Husk at når det gule lyset lyser, da er taxi'n ledig.

Dersom du er ute på by'n og spiser på en liten restaurant så kan du være ganske sikker på at kelneren eller dørvakta har en bror eller svoger som kjører pirat-taxi. Du må derfor ved bestilling gi klar og tydelig beskjed om at du ikke under noen omstendigheter aksepterer en pirat-taxi. Ikke godta deres forklaring om at det er en "reserve-taxi". Husk at en ikke-uniformert bil uten taxameter, det er ikke en taxi! Dersom du skal bestille en taxi i resepsjonen ved avreise fra hotellet bør du forvisse deg om "It will be a uniformed cab?" I tillegg til dette bør du vite at når du venter på taxi utenfor hotellet så er det her som i andre byer at en pirat-taxi står parat og venter et sted i gaten og kjører frem i det øyeblikket de ser noen med bagasje, og spør om det var deg som hotellet ringte å bestilte taxi for. Vi antar at du vet hva du skal svare i en slik situasjon. Husk at det er vanlig å tipse en "ekte" taxi sjåfør med ca. 10%.

London har nå fått nok et nytt taxiselskap - Pink Ladies (+44 0845 450 7465) - med kvinner bak rattet, og som bare tar kvinnelige passasjerer. Dette selskapet tilbyr engelske kvinner i London en trygg tur hjem. Sjåføren som alltid er en kvinne, venter i bilen helt til passasjeren har lukket seg trygt inn der hun skal. Taxitjenesten er medlemsbasert, men medlemsavgiften er ikke avskrekkende stor; avhengig av hvilken sentral du ønsker 

knytte deg til så koster det fra 1 pund ca. 12 kroner. Dette er et kjærkomment tilskudd til Londons transporttjenester, for hver uke utsettes i gjennonsnitt ti kvinnelige taxipassasjerer for voldtekt eller sexuell trakasering av ulisensierte taxisjåfører i London. Dette forholdet har har allerede gitt byen tre andre taxiselskap der kvinner kjører kvinner - My Fare Lady (+ 440208 458 9200) - Lady Mini Cabs +44 020 7272 3300 og Lady Cabs (+44 (0)20 7254 3501)  Kanskje dette kan være noe å sjekke ut neste gang det planlegges en jentetur til London ?

 


London Taxi: Rush Hour (Spill).

Dette er et bilspill tilpasset Playstation, PC og Xbox. Her kan du kjøre en ekte Black Cab i London bl.a. forbi mange av byens kjente landemerker.

 

Test deg selv som taxisjåfør i London:

Last ned en Demo av spillet her!


Eurotunell

Til London via Eurotunell

 

(Kanaltog)

London is easily accessible when using the Eurotunnel which provides high-speed car, coach and freight services via the Channel Tunnel between Calais and Folkestone. The approximate channel crossing time is 35 minutes. Folkestone has good access to the motorway network in England, with London being just a few hours drive from Folkestone. A majority of our central London hotels do offer parking and if onsite parking is not 

available you always have the option of using the National Car Parks (NCP). For more information about the Euro Tunnel, or to book your ticket online please visit the Euro Tunnel website by clicking >>>>> Eurotunnel


Bil

Til London med Bil

 

London is easily accessible by car from the UK motorway network – with the M1, M4, M25 and M40 motorways near London. There are good road connections with all the local airports and relevant ports.

If you will be driving into central London then it is essential to remember to pay the “Congestion Charge”. This payment will allow for you to freely travel by car in central London. Failure to make this payment will result in a Penalty Charge Notice being issued. The Congestion Charge operates between 0700-1830 Monday to Friday. Evenings and weekends are free. More information about the Congestion Charge can be found by clicking here.

 

Parking in London can be difficult particularly between 0830 and 1830 Monday to Friday. Many of London's roads operate 'Pay & Display' schemes, which can prove expensive for extended stays. National Car Parks (NCP), offers around 100 car parks in London. Find below some direct links to those companies offering car hire in central London, where you can get a quote and reserve your car online.


Vannkanal

River Thames / Vannkanaler

 

 

 

 

 

 

Free River Cruise - Special Offers

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14


Sightseeing

Sightseeing i London

 

Dersom man er "førstegangsreisende" til London finnes det en fin mulighet å bli kjent med byen, og dennes parker, museer, attraksjoner, severdigheter osv. med The Original London Sightseeing Tour. Dette er busser som går så og si kontinuerlig rundt i byen, og det fine med disse er at man gå eller hoppe av etter eget ønske. Man kjøper en billett (ca.£15 for voksne - barn under 5 år går gratis) som er gyldig i 24 t., og kan her bestemme "farta" selv. 

Denne sightseeingruten har nesten hundre forskjellige stoppesteder rundt om i byen.


 

Andre sightseeing muligheter

 


For den som ønsker noe utenom de tradisjonelle sightseeingturene, så finnes et spennende alternativ - London RIB Voyages. Her kan man oppleve Themsen og de nærliggende severdigheter i et en-times cruise på en utrolig fin måte i en "gummibåt" med glassfiberbunn. Denne "høyhastighets" sightseeing turen vil være en flott opplevelse for alle, og

man er garantert at sikkerheten er ivaretatt med både nødvendig utstyr

og godt kvalifiserete båtførere. Prisnivået ligger mellon £ 15.- og £ 25.- barn/voksen. Adressen til London RIB Voyages er: Waterloo Millennium Pier, South Bank, London SE1 7XZ, med nærmeste tube: Waterloo. Mer informasjon og booking finnes på hjemmesidene.


 

Balloon

Flight

 

Big Bus

Company

 

Discovering

London Tour

 

Frog Tours

 

 

Helicopter

Sightseeing

 

London Audio

Tours

 

 

(Foto kommer)

 

 

London

Bicycle

Tour Co

 

London

Sightseeing

Tour

 

Royal London

Tour

 

 

River

Cruise

 

 

Train Journey

Luxury Steam

 

 

West End &

Westminster

Abbey Tour


A BIT OF SIGHTSEEING

 

 


 

®

- en båtreise du aldri glemmer
- startstedet for din drømmeferie


 


AustraliaGuiden

CruiseGuiden

CubaGuiden

EgyptGuiden

KyprosGuiden

TunisiaGuiden

Dubai Guide


 

Vi ønsker deg en fin LondonFerie !


 

AltOmLondon.no er en informasjonsguide for deg som reisende. All informasjon og alle opplysninger som er gjengitt på guidens sider er innsamlet og systematisert etter beskrivelser fra bl.a. de enkelte turist/informasjonskontor samt andre informasjonskilder. Sitens bilder har som kilde de respektive linkområder. AltOmLondon kan med dette som bakgrunn ikke gi en total garanti for innholdets korrekthet og kan ikke på noen måte påta seg ansvar dersom enkelte opplysninger ikke er korrekte. AltOmLondon.no fraskriver seg ansvar for oppståtte feil, eventuell mistolkning og / eller tap, skuffelse eller skade som følge av bruk av den informasjon som er gjengitt på sidene.

Alt innhold på LondonGuiden - AltOmLondon.no er beskyttet med opphavsrett ©