AltomLondon.no

Nordens største- og mest innholdsrike LondonGuide


ØkonomiGuiden.no  - din hjelp til god økonomi!


Kategorier

Bryllup i London

Film/ Musikk/ Teater

Finn frem i London

Fly og Transport

Fotball i London

Første gang i London ?

Hotell i London

Kirker i London

London med barn

London for funksjonshemmede

London Parks

Markeder i London

Museer og Gallerier

Opplevelser og Fornøyelse

Puber i London

Restauranter

Severdigheter

Shopping

Sport

Studere / Jobbe

Til Potter's Verden

17. Mai i London

London Informasjon

All in London

Aviser / Nyhetskanaler

Fakta om London

Hva skjer i London ?

LondonGuider

LondonPass

Reiseinformasjon

Reiseplanlegger

Reiseråd fra UD

Ringe til/i/fra London

Sikkerhetsregler

Time Out London

Valutakalculator

Været i London

Web Cam i London

 - EarthCam  *  London

Ferietilbud

Feriepenger

Finansiering

Fotballreiser

Flybilletter

Gruppereise til London

Sportsreiser

Storbyferie

Flyplass Informasjon

Gardermoen

Heathrow/London

Torp

Bagasje på flyreiser

Fly Forsinkelser

Kontakt

Annonsere

Kontakt oss

Om oss


Last ned en

GRATIS

LondonGuide 


 

Gruppereiser

London er ingen by, det er en livsstil der alle passer inn. Her kan man ha vært tusen ganger og det finnes likevel noe nytt å oppdage!

 

Er det første gang du er i London kan kvarterene rundt Bayswater være et bra utgangspunkt. Her er det nære til et hundretalls puber, samt til etterlengtet ro i den store, grønne Hyde Park. Oxford Street er et av byens hovedstrøk med et mylder av mennesker, butikker, varehus og puber. Spennende mote finner dere på Sloane Street eller Old og New Bond Street. Vil dere bare nyte folkelivet, anbefales et besøk i Covent Garden med alle markeder og gatemusikanter. Fargesprakende asiatiske markeder finner dere på Brick Lane og Wembley Market.

 

Afternoon Tea er så engelsk det kan bli. Mettende ettermiddagste med scones, syltetøy og clotted cream må prøves. Dessuten serveres trekantige sandwicher med ulike pålegg samt gode kaker. I vår te- og teaterpakke serveres dere ettermiddagste på Selfridge Hotel. Deretter tar dere plass i teatersalongen på St Martins Theatre for det neglebitende Agatha Christie-stykket The Mousetrap. Forestillingen har blitt spilt siden 1952 og er en riktig klassiker.

 

 

 

 

 

 

 

 

Det engelske kjøkkenet har ikke vunnet så stor respekt blant oss London-reisende nordmenn. Derimot er det få som har gått glipp av det store utvalget av internasjonale restauranter som finnes i denne storbyen. Her finner du den beste indiske, greske, libanesiske og vietnamesiske maten. La oss forbestille deres middager slik at det blir kveldens høydepunkt. Menyvalg og betaling ordens her hjemme for å legge alt til rette for en bekvem opplevelse.

 

For en liten gruppe er det enkleste fremkomstmiddelet i London buss og metro. Kjøp Travel Card av oss i forveien så er det bare å gå til metroen på Heathrow og ta toget videre til hotellet. Du får billettene hjemsendt sammen med dine flybilletter og slipper tidskrevende roting med penger og billettkøer i London.

 


 

 


 

 

 


®

- en båtreise du aldri glemmer
- startstedet for din drømmeferie


AustraliaGuiden

CruiseGuiden

CubaGuiden

EgyptGuiden

KyprosGuiden

TunisiaGuiden

Dubai Guide


 

Vi ønsker deg en fin LondonFerie !


 

AltOmLondon.no er en informasjonsguide for deg som reisende. All informasjon og alle opplysninger som er gjengitt på guidens sider er innsamlet og systematisert etter beskrivelser fra bl.a. de enkelte turist/informasjonskontor samt andre informasjonskilder. Sitens bilder har som kilde de respektive linkområder. AltOmLondon kan med dette som bakgrunn ikke gi en total garanti for innholdets korrekthet og kan ikke på noen måte påta seg ansvar dersom enkelte opplysninger ikke er korrekte. AltOmLondon.no fraskriver seg ansvar for oppståtte feil, eventuell mistolkning og / eller tap, skuffelse eller skade som følge av bruk av den informasjon som er gjengitt på sidene.

Alt innhold på LondonGuiden - AltOmLondon.no er beskyttet med opphavsrett ©