AltomLondon.no

Nordens største- og mest innholdsrike LondonGuide


ØkonomiGuiden.no  - din hjelp til god økonomi!


Kategorier

Bryllup i London

Film/ Musikk/ Teater

Finn frem i London

Fly og Transport

Fotball i London

Første gang i London ?

Hotell i London

Kirker i London

London med barn

London for funksjonshemmede

London Parks

Markeder i London

Museer og Gallerier

Opplevelser og Fornøyelse

Puber i London

Restauranter

Severdigheter

Shopping

Sport

Studere / Jobbe

Til Potter's Verden

17. Mai i London

London Informasjon

All in London

Aviser / Nyhetskanaler

Fakta om London

Hva skjer i London ?

LondonGuider

LondonPass

Reiseinformasjon

Reiseplanlegger

Reiseråd fra UD

Ringe til/i/fra London

Sikkerhetsregler

Time Out London

Valutakalculator

Været i London

Web Cam i London

 - EarthCam  *  London

Ferietilbud

Feriepenger

Finansiering

Fotballreiser

Flybilletter

Gruppereise til London

Sportsreiser

Storbyferie

Flyplass Informasjon

Gardermoen

Heathrow/London

Torp

Bagasje på flyreiser

Fly Forsinkelser

Kontakt

Annonsere

Kontakt oss

Om oss


Last ned en

GRATIS

LondonGuide 


 

Bryllup i London

 

Bryllupsplaner ?  -  Vi Gratulerer !

 

Har dere planer om å feire den store dagen i London så er ikke det noe problem. London er det perfekte valg for den slik anledning. Nedenfor på denne siden finner dere mange linker til alle de som ønsker å tilby sine tjenester, slik at dere får en finest mulig opplevelse på den store dagen. På de enkelte sidene finnes også linker videre til eksempel florister, cateringfirma, limmotransport, gullsmed- og brudekjolebutikker, og mye mer.


Planlegge bryllup

Det å planlegge et bryllup er morsomt, men det kreves en god organisering for å få en vellykket fest. Linkene nedenfor kan gi deg noen gode tips.

WP-1

WP-2

WP-3

WP-4

WP-5

På nettsiden Wedding Venues finner du et stort antall steder med alt fra de mest intime vertshus til de fineste herregårder og slott.


Gay Weddings

With many venues offering Civil Partnership ceremonies, London is a great place to get hitched - and then party!


Shopping

Her finner du mange fine "Fashion Shops" hvor de har alt til ditt bryllup.


 

Andre nyttige linker

 

London Eye

Et av London's store kjennemerker - London Eye - tilbyr sine tjenester for dem som ønsker å gifte seg i verdensmetropolen. Her kan sermonien foregå i en leid del av det kjente hjulet, 140 meter over London's travle gater. Festplassen har plass til tyve personer, og den kan dekoreres etter eget ønske, og passende til den spesielle anledningen. For ytterligere informasjon se på nettsiden til London Eye. Se mer her!


St. Pauls

Katedral

Det er anledning til å kunne gjennomføre bryllupsermonien i den ærværdige St. Pauls katedralen. Eneste, og kanskje den største hindringen er at enten brud, brudgom eller en av deres foreldre må ha status som medlem av gjøre som Prins Charles og Diana må du eller eller en av dine foreldre være medlem av  - The Order of the British Empire - eller - The order of St. Michael and St. George. For ytterligere informasjon se på katedralens nettside. Se mer her!


Mange fotballfrelste ønsker å gjennomføre den store på en ekte engelst fotballarena. Mulighetene er tilstede, og fines hos de fleste klubbene.

Du kan lese mer her!, og du kan klikke deg direkte til den klubben du ønsker.


Dersom du ønsker noe spesiellt så hvorfor ikke feire bryllup på selveste Queen Mary. Dette fantastiske skipet som ligger godt fortøyd ved Waterloo kaien kan tilby en unik opplevelse for den store dagen. Les mer her!


For transport til bryllupet så finnes mange muligheter i London. Det finnes virksomheter som tilbyr transport bl.a. med både bil, buss og limmo.

Du kan lese mer på disse linkene: Confidence Bus - Hire Limos


Et bryllup uten mange bilder gir få minner, og det er viktig å få tatt disse i det rette miljø, og med en proff fotograf. Nedenstående link gir deg informasjon om fotografer. Les mer her! 


Nar man har valgt å feire bryllup i London så finnes det mange muligheter for både kjøp- og leie av brudeutstyr for han- og henne. Mer imformasjon finner du på disse linkene:

Gary Anderson - Moss Bros Group - The Weddingshop


Dersom du engasjerer en bryllupsagent som tar seg av alle detaljene for den store dagen, så ordner denne selvfølgelig også blomster. Det kan likevel være greit å undersøke litt på egen hånd, og nedenfor finner du linker til noen av byens kjente blomsterdekoratører / forhandlere.

Kenneth Turner - Paula Pryke Flower's - Serenata Flower's


Mer informasjon om bryllup i London finner du på disse linkene:

The Wedding Shows - Weddings - Wedding Venues

 


 

 


®

- en båtreise du aldri glemmer
- startstedet for din drømmeferie


AustraliaGuiden

CruiseGuiden

CubaGuiden

EgyptGuiden

KyprosGuiden

TunisiaGuiden

Dubai Guide


 

Vi ønsker deg en fin LondonFerie !


 

AltOmLondon.no er en informasjonsguide for deg som reisende. All informasjon og alle opplysninger som er gjengitt på guidens sider er innsamlet og systematisert etter beskrivelser fra bl.a. de enkelte turist/informasjonskontor samt andre informasjonskilder. Sitens bilder har som kilde de respektive linkområder. AltOmLondon kan med dette som bakgrunn ikke gi en total garanti for innholdets korrekthet og kan ikke på noen måte påta seg ansvar dersom enkelte opplysninger ikke er korrekte. AltOmLondon.no fraskriver seg ansvar for oppståtte feil, eventuell mistolkning og / eller tap, skuffelse eller skade som følge av bruk av den informasjon som er gjengitt på sidene.

Alt innhold på LondonGuiden - AltOmLondon.no er beskyttet med opphavsrett ©